Fasttulkki
Fasttulkki

Hinnasto


Tiedoksi: Yrityksillä on oma pakettitarjous. Tulkkikeskuksille, pakolaisvastaanottokeskuksille sekä muille yhteistyökumppaneille voidaan tehdään erikseen sopimus.

Lisätietoja puh. +358 440159007


Paikan päällä tapahtuvan tulkkauksen hinta: 52 euroa + alv 24 % / tunti
Puhelintulkkauksen hinta: 50 euroa + alv 24 % / tunti
Oikeustulkkaustunnin hinta: 68 euroa + alv 24 % / tunti
Käännökset: 50 euroa/sivu (laskutusyksikkönä käytettävä sivu on 1560 merkkiä)

Tulkkaus

Tulkkaus laskutetaan aina vähintään tilatun ajan mukaan. Paikan päälle tapahtuva tulkkaus laskutetaan tunnin jaksoissa ja etätulkkaus (puhelin ja video) puolen tunnin jaksoissa. Ylimenevältä ajalta laskutetaan paikan päällä tapahtuvassa tulkkauksessa jokainen alkava tunti ja etätulkkauksessa jokainen alkava puoli tuntia. Jos edestakainen matka tulkkauspaikalle kestää yli neljä tuntia, tilaajalta laskutetaan vähintään kolme tulkkaustuntia, vaikka todellinen tulkkausaika olisikin lyhyempi.

Tulkkitilaukset laskutetaan aina tilaajaviranomaiselta, ellei tilausvaiheessa erikseen ilmoiteta muuta laskutusosoitetta. Käännöksen hinta riippuu tekstin sisältämästä erityistermistöstä, sen määrästä sekä tekstin käyttötarkoituksesta.


Matkakustannukset

Matka- ja majoittumiskustannukset laskutetaan tilaajalta todellisten kustannusten mukaan. Tilaajalta laskutetaan matka-aika sekä mahdolliset päivärahat ja kilometrikorvaukset. Päivärahojen ja kilometrikorvausten suuruus määräytyy vuosittain Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) pohjalta.